Frame

Zoek en vind hier uw fietsaccu voor bij het frame. Dit is een veelvoorkomende plaats van de batterij van de elektrische fiets. Bijvoorbeeld een stukje onder het zadel vandaan: bij de achterste, iets schuin staande framebuis die loopt van de kettingkast tot aan het zadel. Daarnaast kan de fietsaccu bij het frame zitten aan de voorzijde: bij de onderste buis.

Het woordje 'bij' kan bij sommige e-bikes worden vervangen door 'in' als het gaat om een accu bij het frame. De batterij zit dan in de framebuis van de elektrische fiets verborgen. Het frame zal er iets anders uitzien, maar feit blijft dat de accu dan keurig in de e-bike zit verwerkt, haast volledig weggewerkt. Een ander voordeel hiervan is dat de batterij van de fiets zo extra goed wordt beschermd.

E-bike accu bij frame - wel en niet uitneembaar
Overigens kan ook een fietsaccu in het frame uitneembaar zijn. Dit hangt af van merk en model. Vanzelfsprekend is ook de fietsbatterij die in het frame verwerkt is rechtstreeks bereikbaar voor de fietsacculader. Zit de fietsaccu in het frame? Dan ligt door het gewicht van de accu het zwaartepunt van de e-bike iets lager dan bij bevestiging onder de bagagedrager, zeker in combinatie met een middenmotor. Dit kan leiden tot een stabielere wegligging.

Nieuwe frame fietsaccu uit voorraad
Bij aankoop van de elektrische fiets is óók de plaats van de accu bepaald voor de gehele levensduur van deze fiets. Bevindt uw fietsaccu zich bij het frame? Dan kunt u op deze pagina verder kijken naar de juiste nieuwe accu voor uw eigen e-bike. Of kijk anders bij Fietsaccu zoeken voor bagagedrager of Fietsaccu zoeken voor kettingkast. U vindt op Fietsaccus.nl originele en compatibel batterijen voor zo goed als elke elektrische fiets, van vele merken. Vandaag besteld vóór 22.00 uur? Morgen al bij u in huis!

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 1