Fiets acculader

Logisch: bij een fietsaccu hoort een fietsacculader. Maar nooit zomaar één, ook al lijkt het soms te gaan om een lader die letterlijk op de accu van uw e-bike past. Zie op deze pagina's het aanbod laders voor de elektrische fiets, voorzien van alle info, foto's en specificaties om snel de enige juiste voor úw e-bike of speed pedelec batterij te vinden. Let daarbij onder andere op de volgende eigenschappen.

Koopt u een nieuwe fietsaccu om de originele accu van uw e-bike te vervangen, maar de lader is nog in orde? Dan kunt u deze meestal gewoon blijven gebruiken. Eventuele uitzonderingen staan op Fietsaccus.nl bij het getoonde product beschreven. Lees daarom altijd de toelichting.

Nieuwe oplader elektrische fiets

Is de fietsacculader zelf kapot, dan koopt u waarschijnlijk een nieuwe. Kies deze echter wel bewust. Ook een fietsacculader van bijvoorbeeld uw partner die misschien ook wel op úw elektrische fiets lijkt te passen, is zeker niet zomaar de juiste, tenzij het natuurlijk exact dezelfde e-bike en fietsaccu betreft. Anders bestaat het reële gevaar van een niet goede werking of erger: kortsluiting en daarmee het ontstaan van brand.

Waarop letten bij het kopen van een fietsacculader?

Let bij het kopen van een nieuwe accu voor speed pedelec of elektrische fiets op met name a) het voltage van de fietsaccu, b) de capaciteit uitgedrukt in ampèrage van de e-bike accu, c) de soort aansluiting van de fietsacculader en d) het type accu die van energie wordt voorzien.

Snel bij de juiste fietslader

Lees indien gewenst op Fietsaccus.nl een uitgebreide uitleg over fietsacculaders of bekijk de diverse e-bike laders in bijgaand overzicht. U kunt filteren op merk acculader, voltage, merk e-bike, laadcapaciteit, wel of niet snelladen, soort aansluiting en/of het soort batterij van de fiets.

 

Lees meer
Filter uw producten


Pagina 1 van 2