Fietsdragers

Een fietsendrager kopen: bekijk op Fietsaccus.nl de ruime mogelijkheden. Zoekt u een fietsdrager voor aan de trekhaak? Voor bovenop? Voor één fiets, twee fietsen of meerdere fietsen dan wel e-bikes? Kantelbaar, inklapbaar, met (led)licht)... Zie ook onze accessoires: van spanbandje tot adapter voor het meenemen van een derde fiets.

De fietsendragers voor op de trekhaak zijn gemakkelijk te monteren, snel en veilig bovendien. Daarna plaatst u hierop net zo snel de fiets, fietsen en/of elektrische fiets(en).

Ook zijn er universele fietsendragers en varianten gemaakt voor op de dakdrager. Er is de inklapbare fietsendrager. Er is ook de kantelbare fietsdrager: deze is naar voren te kantelen met fiets(en) en al erop. Zo is de achterklep makkelijk te openen, zonder eerst de drager te hoeven afkoppelen.

Twinny Load, Carpoint, Peruzzo, Thule, XLC...
Wordt het een fietsendrager met ledverlichting? Een Twinny Load of een fietsendrager van bijvoorbeeld het merk XLC, Carpoint of Peruzzo? Behalve de zojuist genoemde kantelbare fietsendragers zijn er ook inklapbare fietsendragers. Deze nemen ingeklapt weinig ruimte in, zodat ze makkelijker zijn op te bergen in bijvoorbeeld de garage.

Fietsendrager voor 1, 2 of 3 fietsen of elektrische fietsen?
Kies en koop hier uw fietsendrager voor de elektrische fiets of de gewone fiets. Op enkele van onze dragers passen één of meerdere e-bikes. Maar er zijn nog méér mogelijkheden: zo kan op de Azura fietsendragers van XLC een adapter worden geplaatst voor het meenemen van een derde fiets. Deze adapter is ook weer makkelijk los te koppelen. Een uitkomst voor wanneer u soms met twee, soms met drie fietsen en de auto op pad gaat.

Zie ook onze accessoires voor de fietsendrager: zoals de universele oprijgoot die past bij de meeste type fietsdragers. Met zo'n oprijgoot hoeft u de fiets niet op de drager te tillen, maar rijdt u uw fiets of e-bike er zo op en af. Bij sommige fietsendragers is een oprijgoot overigens al inbegrepen. Andere accessoires zijn adapters, spanbandjes, geleidebussen, riempjes, koppelstukken, verlichtingsbalk en méér.

 

Lees meer
Pagina 1 van 1