Accu voor Batavus fiets

Zoekt u een accu voor uw Batavus fiets? Een nieuwe accu voor de Batavus E-go of bijvoorbeeld de Batavus Genova, Batavus Bryte, Dinsdag of Monaco? U kunt dan een originele Batavus accu kopen of een geschikte compatibel accu voor dit bekende merk elektrische fiets. 

Bij het vervangen van de huidige Batavus accu of voor het aanschaffen van een reserve exemplaar, kunt u terecht in deze webshop. Ook vindt u hier laders voor accu's van Batavus e-bikes.

Accu voor Batavus

De e-bikes en systemen van Batavus
Batavus heeft zeer veel modellen elektrische fiets: de Bryte E-go, de CNCTD. E-go Smart, de Dinsdag E-go, de Fuze E-go, de Genova E-go, de Milano E-go, de Monaco E-go, de Quip E-go, de Razer, de Wayz E-go, de Wayz E-go Control, de Wayz E-go Exclusive, de Wayz E-go Voorwielmotor, de X-posure E-go en de Zonar E-go.    

Batavus gebruikt daarnaast meerdere elektrische systemen, zoals de trapondersteunende aandrijfsystemen ION, E-motion, Bosch en Yamaha. De fietsen van Batavus met een achterwielmotor zijn de zogenaamde Easy e-bikes met ION-technologie. De Batavus elektrische fietsen met voorwielmotor hebben de E-motion-technologie, waarbij de de e-bike nog altijd licht fietst als u de motor uit heeft staan. En de e-bikes van dit beroemde merk met middenmotor zijn voorzien van de Bosch-technologie of de Yamaha-technologie.


Batavus accu

Accu voor Batavus: origineel of compatibel
Fietsaccus.nl heeft meerdere vervangende accu's voor de Batavus e-bikes en - systemen. Daarnaast vindt u hier fiets acculaders voor Batavus. Denk bij de batterijen aan originele en compatibel accu's voor 24V systemen van dit merk e-bike. In het overzicht van lithium accu's (Li-ion) voor Batavus, met verschillende capaciteit, vindt u bij elk product uitgebreide informatie over onder andere de laadsnelheid, de plaats van de accu op de e-bike, het voltage, de soort aansluiting (zoals 3, 4 of 5 pins) en alle overige specificaties. Samen met duidelijke handleiding en foto's behorende bij de juiste Batavus accu. En bij enige twijfel: neem contact met ons op en wij helpen u direct verder!


Fietsaccus.nl heeft elke getoonde accu voor de Batavus fiets op voorraad - deze is dus direct leverbaar. Vóór 22.00 uur besteld, dezelfde dag nog - gratis - verzonden.