Accu voor Cortina fiets

Een accu voor uw Cortina fiets? Een nieuwe accu voor de Cortina YOYA, Cortina E-U1, Cortina E-U4 of bijvoorbeeld de Cortina E-Roots, E-Octa of E-Transport damesfiets of herenfiets? U kunt dan een originele Cortina accu kopen of een geschikte compatibel accu voor dit veel verkochte merk elektrische fiets. 

Bij het vervangen van de huidige Cortina accu of voor het aanschaffen van een reserve exemplaar, kunt u terecht in deze webshop. Ook vindt u hier laders voor accu's van Cortina e-bikes.

Accu voor Cortina

De e-bikes en systemen van Cortina
Cortina heeft veel modellen elektrische fiets: de E-U4 Denim damesfiets, de E-YOYA damesfiets, de E-YOYA Plus damesfiets, de E-U1 herenfiets, de E-U4 Transport Raw damesfiets, de E-Roots Transport damesfiets, de E-Octa damesfiets, de E-Octa Plus damesfiets, de E-U4 Transport Raw herenfiets, de E-Roots damesfiets, de E-U1 damesfiets, de E-U4 Transport damesfiets en de E-U4 Transport herenfiets.

Cortina maakt voor de trapondersteunende motor gebruik van het Bafang-systeem. Bij e-bikes met voorwielmotor betreft het een krachtige maar stille, digitaal aangestuurde naafmotor. Zo wordt de E-U1 aangedreven door het systeem Bafang H400 van 43 volt. En de E-YOYA, E-U5 Transport, E-U4 Transport, E-Roots en E-Roots Transport hebben het Ecomo-systeem van 36 volt, met meer functies en ruimere mogelijkheden. Daarnaast heeft Cortina op moment van schrijven één e-bike met middenmotor: dat is de E-OCTA, uitgerust met het intelligente, onderhoudsvrije Bafang M400-systeem. Deze heeft zowel een krachtsensor als een rotatiesensor, die samen de benodigde trapondersteuning berekenen.

Cortina accu

Accu voor Cortina: origineel of compatibel
Fietsaccus.nl heeft meerdere vervangende accu's voor de Cortina e-bikes en - systemen. Daarnaast vindt u hier fiets acculaders voor Cortina. Denk bij de batterijen aan originele en compatibel accu's voor diverse systemen van dit merk e-bike. In het overzicht van lithium accu's (Li-ion) voor Cortina, met verschillende capaciteit, vindt u bij elk product uitgebreide informatie over onder andere de laadsnelheid, de plaats van de accu op de e-bike, het voltage, de soort aansluiting (zoals 3, 4 of 5 pins) en alle overige specificaties. Samen met duidelijke handleiding en foto's behorende bij de juiste Cortina accu. En bij enige twijfel: neem contact met ons op en wij helpen u direct verder!


Fietsaccus.nl heeft elke getoonde accu voor de Cortina fiets op voorraad - deze is dus direct leverbaar. Vóór 22.00 uur besteld, dezelfde dag nog - gratis - verzonden.