Accu voor Gazelle fiets

Een accu voor uw Gazelle fiets? Een nieuwe accu voor de Gazelle Orange, Gazelle Grenoble, Connect, CityZen, Miss Grace of bijvoorbeeld de Gazelle Chamonix, Ultimate, HeavyDutyNl, Balance, Puur_NL, Vento of Ami damesfiets of herenfiets? U kunt dan een originele Gazelle accu kopen of een geschikte compatibel accu voor dit wereldwijd bekende merk elektrische fiets. 

Bij het vervangen van de huidige Gazelle accu of voor het aanschaffen van een reserve exemplaar, kunt u terecht in deze webshop. Ook vindt u hier laders voor accu's van Gazelle e-bikes.

Accu voor Gazelle


De e-bikes en systemen van Gazelle

Gazelle heeft zeer veel modellen elektrische fiets: de Orange C330 HMB, de Orange C8 HMB, de Orange C7 HMB, de Orange C330 HMS, de Orange CX HMB, de Orange C7+ HMB, de Orange C7 HFP, de Orange C7+ HFP, de Orange C8 HMS, de Orange C7 HMS, de Orange C8 HFP, de Grenoble C7+ HFP, de Grenoble C7+ HMB, de Grenoble C7+ HMB Connect, de CityZen Speed 380, de CityZen T10 HMB, de CityZen C8+ HMB, de CityZen Speed, de Miss Grace C7 HFP, de Miss Grace C7 HMB, de Chamonix T10 HMB, de Chamonix C7 HMS, de Ultimate C8 HMB, de Ultimate T9 HMB, de Ultimate CX HMB, de Ultimate T10 HMB, de HeavyDutyNl C7 HMB, de Balance C7 HFP, de Puur_NL+ C7 HFP, de Vento C7 HMB en de Ami C8 HMS.

Gazelle maakt voor de trapondersteunende motor gebruik van: Bosch, Shimano Steps en Impulse als het gaat om de middenmotors. En voor de voorwielmotor van Panasonic.


Gazelle accu

Accu voor Gazelle: origineel of compatibel
Fietsaccus.nl heeft meerdere vervangende accu's voor de Gazelle e-bikes en - systemen. Daarnaast vindt u hier fiets acculaders voor Gazelle. Denk bij de batterijen aan originele en compatibel accu's voor diverse systemen van dit merk e-bike. In het overzicht van lithium accu's (Li-ion) voor Gazelle, met verschillende capaciteit, vindt u bij elk product uitgebreide informatie over onder andere de laadsnelheid, de plaats van de accu op de e-bike, het voltage, de soort aansluiting (zoals 3, 4 of 5 pins) en alle overige specificaties. Samen met duidelijke handleiding en foto's behorende bij de juiste Gazelle accu. En bij enige twijfel: neem contact met ons op en wij helpen u direct verder!


Fietsaccus.nl heeft elke getoonde accu voor de Gazelle fiets op voorraad - deze is dus direct leverbaar. Vóór 22.00 uur besteld, dezelfde dag nog - gratis - verzonden.