Accu voor Giant fiets

Een accu voor uw Giant fiets? Een nieuwe accu voor de Giant Entour E+, ToughRoad, Explore, Grandtour of bijvoorbeeld de Giant Quick, Ease, Dirt of Full E+ Pro damesfiets of herenfiets? U kunt dan een originele Giant accu kopen of een geschikte compatibel accu voor dit veel verkochte merk elektrische fiets. 

Bij het vervangen van de huidige Giant accu of voor het aanschaffen van een reserve exemplaar, kunt u terecht in deze webshop. Ook vindt u hier laders voor accu's van Giant e-bikes.

Giant accu

De e-bikes en systemen van Giant
Giant heeft veel modellen elektrische fiets: de Entour E+, de ToughRoad E+ GX, de Explore E+, de Grandtour E+, de Prime E+, de Fathom E+ Pro, de Fathom E+, de Trance E+ Pro, de Road-E+Pro, de Quick E+, de Ease E+, de Entour E+, de Triple X E+, de Dirt E+, de Dirt E+ Pro, de Full E+ en de Full E+ Pro, met soms gewijzigde submodellen uit meerdere jaren.

Giant maakt voor de trapondersteunende motor in elk geval gebruik van de Giant SyncDrive Life van Yamaha.


Accu voor Giant: origineel of compatibel
Fietsaccus.nl heeft meerdere vervangende accu's voor de Giant e-bikes en - systemen. Daarnaast vindt u hier fiets acculaders voor Giant. Denk bij de batterijen aan originele en compatibel accu's voor diverse systemen van dit merk e-bike. In het overzicht van lithium accu's (Li-ion) voor Giant, met verschillende capaciteit, vindt u bij elk product uitgebreide informatie over onder andere de laadsnelheid, de plaats van de accu op de e-bike, het voltage, de soort aansluiting (zoals 3, 4 of 5 pins) en alle overige specificaties. Samen met duidelijke handleiding en foto's behorende bij de juiste Giant accu. En bij enige twijfel: neem contact met ons op en wij helpen u direct verder!


Fietsaccus.nl heeft elke getoonde accu voor de Giant fiets op voorraad - deze is dus direct leverbaar. Vóór 22.00 uur besteld, dezelfde dag nog - gratis - verzonden.