Accu voor Koga fiets

Een accu voor uw Koga fiets? Een nieuwe accu voor de Koga E-WorldTraveller, E-Xite, E-Lement, E-Inspire, E-Nova of bijvoorbeeld de E-Special of E-tour e-bike voor dames of heren? U kunt dan een originele Koga accu kopen of een geschikte compatibel accu voor dit veel verkochte merk elektrische fiets. 

Bij het vervangen van de huidige Koga accu of voor het aanschaffen van een reserve exemplaar, kunt u terecht in deze webshop. Ook vindt u hier laders voor accu's van Koga e-bikes.

Accu voor Koga


De e-bikes en systemen van Koga

Koga heeft een aantal modellen elektrische fiets: de E-WorldTraveller, de E-Xite S, de E-Xite N8, de E-Lement, de E-Inspire, de E-Nova Di2, de E-Nova NuVinci, de E-Nova, de E-Nova White, de E-Special en de E-Tour.

Koga maakt voor de trapondersteunende motor gebruik van deze twee technologieën: ION en Bosch. De ION-technologie levert een natuurlijk aanvoelende en geruisloze trapondersteuning. De ION motor is geïntegreerd in het achterwiel. Daardoor krijgt u het gevoel een duwtje in de rug te krijgen. De KOGA ION-fietsen hebben een motor met 40 Nm (newtonmeter) met uitzondering van de E-Special (50 Nm). Hoe hoger het Nm, hoe krachtiger de ondersteuning. De e-bikes van Koga met het Bosch trapondersteuningssysteem hebben een Bosch Performance Line, Performance Line CX, Active Line of Active Line Plus motor. Deze zijn gemonteerd bij de trapas, geïntegreerd in het Koga frame. De Koga Bosch-fietsen zijn uitgerust met een motor met 48 Nm, 50 Nm, 60 Nm of 75 Nm.

Koga accu

Accu voor Koga: origineel of compatibel
Fietsaccus.nl heeft meerdere vervangende accu's voor de Koga e-bikes en - systemen. Daarnaast vindt u hier fiets acculaders voor Koga. Denk bij de batterijen aan originele en compatibel accu's voor diverse systemen van dit merk e-bike. In het overzicht van lithium accu's (Li-ion) voor Koga, met verschillende capaciteit, vindt u bij elk product uitgebreide informatie over onder andere de laadsnelheid, de plaats van de accu op de e-bike, het voltage, de soort aansluiting (zoals 3, 4 of 5 pins) en alle overige specificaties. Samen met duidelijke handleiding en foto's behorende bij de juiste Koga accu. En bij enige twijfel: neem contact met ons op en wij helpen u direct verder!


Fietsaccus.nl heeft elke getoonde accu voor de Koga fiets op voorraad - deze is dus direct leverbaar. Vóór 22.00 uur besteld, dezelfde dag nog - gratis - verzonden.