Accu voor Puch fiets

Een accu voor uw Puch fiets? Een nieuwe accu voor de Puch Maxi, E-Underground, E-Symphony, E-Lounge, E-Ambient, E-Ballad, E-Beat, E-Dance, E-Rock of bijvoorbeeld de E-Techno en E-Trance e-bike voor dames of heren? U kunt dan een originele Puch accu kopen of een geschikte compatibel accu voor dit veel verkochte merk elektrische fiets. 

Bij het vervangen van de huidige Puch accu of voor het aanschaffen van een reserve exemplaar, kunt u terecht in deze webshop. Ook vindt u hier laders voor accu's van Puch e-bikes.

De e-bikes en systemen van Puch
Puch heeft vele modellen elektrische fiets: de Puch Maxi, de E-Underground Lady, de E-Underground Men, de E-Symphony Lady, de E-Symphony Men, de E-Lounge Lady, de E-Lounge Men, de E-Ambient-S+ Lady, de E-Ambient-S+ Men, de E-Ambient Lady, de E-Ambient Men, de E-Ballad-S Lady, de E-Ballad-S Men, de E-Ballad Lady, de E-Rhythm Lady, de E-Beat-S Lady, de E-Beat-S Men, de E-Dance Lady, de E-Dance Men, de E-Rock-S Lady, de E-Rock-S Men, de E-Drum Lady, de E-Techno Lady, de E-Techno Men, de E-Trance en de E-Beat Lady Remix.

Puch maakt voor de trapondersteunende motor gebruik van: onder andere de Bosch Active Line middenmotor en de E-Going middenmotor van Bafang MAX. (Info over Puch motoren wordt aangevuld).


Accu voor e-bike Puch

Accu voor Puch: origineel of compatibel
Fietsaccus.nl heeft meerdere vervangende accu's voor de Puch e-bikes en - systemen. Daarnaast vindt u hier fiets acculaders voor Puch. Denk bij de batterijen aan originele en compatibel accu's voor diverse systemen van dit merk e-bike. In het overzicht van lithium accu's (Li-ion) voor Puch, met verschillende capaciteit, vindt u bij elk product uitgebreide informatie over onder andere de laadsnelheid, de plaats van de accu op de e-bike, het voltage, de soort aansluiting (zoals 3, 4 of 5 pins) en alle overige specificaties. Samen met duidelijke handleiding en foto's behorende bij de juiste Puch accu. En bij enige twijfel: neem contact met ons op en wij helpen u direct verder!


Fietsaccus.nl heeft elke getoonde accu voor de Puch fiets op voorraad - deze is dus direct leverbaar. Vóór 22.00 uur besteld, dezelfde dag nog - gratis - verzonden.