Accu voor Sparta fiets

Zoekt u een accu voor uw Sparta fiets? Een nieuwe accu voor de Sparta Ion of bijvoorbeeld de Sparta Emotion zoals de C1, C2, C3 en CS2? U kunt dan een originele Sparta e-bike accu kopen of een geschikte compatibel accu voor dit bekende merk elektrische fiets. 

Bij het vervangen van de huidige Sparta accu of voor het aanschaffen van een reserve exemplaar, kunt u terecht in deze webshop. Ook vindt u hier laders voor accu's van Sparta e-bikes.

De e-bikes en systemen van Sparta
Sparta heeft diverse soorten elektrische fietsen: smart e-bikes, urban e-bikes, regular e-bikes en special e-bikes. Sparta gebruikt daarnaast meerdere elektrische systemen, zoals de trapondersteunende aandrijfsystemen ION, E-motion en Bosch.

Accu voor Sparta

Sparta Ion
Het ION-systeem bestaat uit intelligente software en heeft een geavanceerde trapkrachtsensor. Dit motorsysteem is terug te vinden in elektrische fietsen met een voorwielmotor, middenmotor en achterwielmotor. Er zijn accu's voor dit Sparta systeem met verschillende inhoud en daarmee uiteenlopende actieradius.

Sparta E-motion
De elektrische fietsen van Sparta met het E-motion systeem zijn qua motor veelzijdig en makkelijk te bedienen, voor een gunstige prijs. Sparta past dit e-bike aandrijfsysteem toe in fietsen met voorwielmotoren en achterwielmotoren. Ook bij de E-motion modellen zijn er accu's met uiteenlopende capaciteit.

Bosch-systeem voor Sparta e-bikes
Bosch staat bekend om zijn middenmotoren. De aandrijving van deze motoren gebeurt via een trapsensor. Dat levert een nauwkeurige reactie op op uw trapinspanning.

Sparta en Shimano Steps
De e-bikes van Sparta met het Shimano-systeem hebben een lichtgewicht, compacte, soepele en stille aandrijvende motor. De Shimano modellen zijn sportief van aard en zijn er in verschillende varianten.

Sparta en het Zehus-systeem
Het Zehus-systeem van dit bekende merk e-bike is al helemaal apart, nog gloednieuw en daarom nog maar in een paar soorten elektrische fietsen te vinden. Kenmerk is de zogenoemde 3-in-1 motor in de achternaaf. Hier zitten zowel de sensoren, de motor als de accu van deze Sparta fiets - compact - bij elkaar. Het meest opvallende kenmerk van Zehus is verder dat deze alleen trapondersteuning geeft wanneer u als fietser dat nodig heeft. Op de momenten dat u even géén ondersteuning nodig heeft en ook niet hoeft bij te trappen, trapt u even achteruit: daarmee laadt de accu tussentijds weer bij (!).
Sparta accu

Accu voor Sparta: origineel of compatibel
Fietsaccus.nl heeft meerdere vervangende accu's voor de Sparta e-bikes en - systemen. Daarnaast vindt u hier fiets acculaders voor Sparta. Denk bij de batterijen aan originele en compatibel accu's voor 24V systemen van dit merk e-bike. In het overzicht van lithium accu's (Li-ion) voor Sparta, met verschillende capaciteit, vindt u bij elk product uitgebreide informatie over onder andere de laadsnelheid, de plaats van de accu op de e-bike, het voltage, de soort aansluiting (zoals 3, 4 of 5 pins) en alle overige specificaties. Samen met duidelijke handleiding en foto's behorende bij de juiste Sparta accu. En bij enige twijfel: neem contact met ons op en wij helpen u direct verder!


Fietsaccus.nl heeft elke getoonde accu voor de Sparta fiets op voorraad - deze is dus direct leverbaar. Vóór 22.00 uur besteld, dezelfde dag nog - gratis - verzonden.