Fietsaccu reflectie en achterlicht

Een accu van een elektrische fiets bij de bagagedrager heeft soms ook een achterlicht. Vaak is dit in combinatie met reflectie. Of soms zitten er alléén reflectoren op. Fietsaccus.nl heeft nieuwe bagagedrager accu's met licht en/of reflectie, maar heeft deze veiligheidscombinatie óók los beschikbaar voor als dit onderdeel kapot is gegaan. Zoals voor de Cortina Ecomo batterij.

Mocht er onverhoopt een barst in het achterlicht of in de reflectie van de fietsaccu zijn gekomen of is dit deel van de accu anderszins aan vervanging toe, dan is dit dus vaak gemakkelijk te herstellen. Zo maakt u het geheel weer snel en goedkoop netjes, veilig en compleet. Wel hangt dit af van om welke bagagedrager accu met licht/reflectie het gaat: een universeel accu-achterlicht bestaat helaas niet.

 

Fietsaccu en achterlicht / reflectie

 

Nieuw achterlichtje voor fietsaccu
In deze webshop gespecialiseerd in e-bike accu's en toebehoren vindt u bijvoorbeeld dit achterlicht voor alle Ecomo fietsaccu's van 24V en 36V, met verschillende capaciteiten. Het is geschikt voor onder andere de Cortina Ecomo's 300, 400, 500 en de Cortina Ecomo M, L, XL en XXL.

Verplicht
Lang niet alle fietsaccu's die hun plek hebben bij de achterdrager zijn voorzien van licht en/of reflectie achterop. Dit hangt af van het merk en type van de elektrische fiets in kwestie. Wel is uiteraard hoe dan ook achterlicht in Nederland verplicht, om een ook voor u duidelijke veiligheidsreden. Heeft u op uw e-bike het achterlicht geïntegreerd in de bagagedrager power pack en is dit deel van de accu aan vervanging toe, kijk dan dus eens verder op deze site.

Ter vervanging of... uitbreiding!
Bovendien geeft het u de gelegenheid om bij bijvoorbeeld de Ecomo accu (zoals deze) die standaard alleen reflectie heeft, door middel van aankoop van een fietsaccessoire als deze automatisch óók een achterlicht toe te voegen!