Fietstas voor elektrische fiets

Een fietstas speciaal voor de elektrische fiets. Welke fietstassen zijn voor de e-bike geschikt? En welke eigenschappen zorgen daarvoor?

Een fietstas voor de e-bike koopt u niet zomaar, want u wilt eerst zeker weten dat deze ook daadwerkelijk past op de e-bike of speed e-bike. Daarbij speelt dan met name de plaats van de accu een rol, in combinatie met soms de afmetingen van de tas en meestal de soort bevestigingsmethode.

Welke tassen passen op de e-bike?
Veel fietstassen passen 'gewoon' op de elektrische fiets. Dat geldt in principe sowieso voor de tassen voor aan het stuur en bijvoorbeeld die bij het frame of het zadel. Het geldt ook voor veel fietstassen voor achterop de bagagedrager, zoals de dubbele tassen en meerdere pakaftassen. Alleen, er zijn zeker óók uitzonderingen. Voor sommige fietstassen is er bijvoorbeeld te weinig ruimte tussen de accu en de drager om ze goed of überhaupt te kunnen bevestigen.

 

Fietstassen voor elektrische fiets

 

Daarom heeft Fietsaccus.nl een categorie in deze webshop met alle fietstassen speciaal voor de e-bike. Bij de dubbele fietstassen voor de e-bike is meestal sprake van bevestiging via riempjes of klittenband. Deze passen doorgaans probleemloos tussen de fietsbatterij en de dragerbuis. Of anders wel op een andere plek op de achterdrager. Bij deze selectie e-bike fietstassen bent u zeker van uw zaak!

U vindt hier een fietstas voor een elektrische fiets van Sparta, Batavus, Giant, Gazelle, Cortina, Koga, Oxford, Peugeot, Puch, Stella, Raleigh en alle andere merken e-bikes. Het zijn fietstassen voor heren en voor dames van verschillende merken, geselecteerd door de makers van Fietstas.com, met uiteenlopende kleuren, prints en overige eigenschappen rondom bijvoorbeeld formaat, opbergvakken en waterdichtheid.